Полицията залови банда ало измамници, принудили мъж да им даде 14

...
Полицията залови банда ало измамници, принудили мъж да им даде 14
Коментари Харесай

Заловиха банда ало измамници, принудили мъж да им даде 14 000 лв.

Полицията залови банда ало измамници, принудили мъж да им даде 14 000 лв.. Случаят е от столицата. Арестувани са мъж и жена, които са взели участие като мулета в сфемата за телефонни измами.

" Схемата е почнала на 12 декември. След като ние се включихме и установихме, че измамата продължава, макар че възрастния мъж на два пъти към този момент им е дал друга сума пари, при следващото трето предаване на сума ние задържахме двете лица в София. Единият е на 23 години, а другият на 35 година ", описа основен контрольор Стефан Попов.

Извършителят на телефонната машинация се е показал за служител на реда.  

" Ежедневно има десетки позвънявания от измамници в столицата. Напоследък най-често се споделя на хората, че се организира полицейска интервенция и е нужно тяхното подпомагане. Това е неистина, защото Министерство на вътрешните работи не работи по подобен метод - да се обажда на хората, да желаеме пари и полезности. Нека хората да знаят, че едно такова позвъняване постоянно приключват с искане за пари и полезности. Чуят ли това нещо, би трябвало да знаят, че по отношение на тях се прави закононарушение ", предипреди той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР